California – Super Lotto

Super lotto started d. 6. november 1984, 58% af Californiens vælgere, der er godkendt lov 37. Den Californisk Stats Lotteriet Loven foreskriver, at mindst 34% af Lotteriet indtægterne skal gå til offentlig uddannelse. Denne supplerende finansiering giver skoler yderligere ressourcer til at opfylde deres lokalt behov.

Den handling præciserer, at lotteri skal drives og administreres af en Kommission, der udnævnes af guvernøren. Lovgiver har myndighed til at ændre Lotteri loven.

  1. Mindst 50% tilbage betales til offentligheden i form af lotterigevinster.
  2. Mindst 34% til det offentlige uddannelsessystem.
  3. Ikke mere end 16 procent for administrative udgifter ved driften af lotteri, med 6,9 procent for detailhandler provisioner og bonusser, 3,4 procent for driftsudgifter og 2,9 procent for Spillet koster.

Kommissionen Bios & Management Team
Lotteriet Kommissionen, hvis medlemmer er udpeget af guvernør, er sigtet for autoritet og ansvar for at føre tilsyn med Lotteriet og sikre dets integritet, sikkerhed og retfærdighed. De fem medlemmer af kommissionen mødes mindst en gang i kvartalet og deres møder er åbne for offentligheden.

Lotteri Spil og Indtægter

Lotteri salget startede omkring $ 1,8 mia det første år, stigende til et højdepunkt på 2,6 milliarder dollars i 1989, faldende indtil 1992, og er steget støt siden da. Lotteri salg i regnskabsåret 2005/06 udgjorde over 3,5 milliarder dollars.

Lotteriet indeholder seks forskellige typer med det meste af salg er fra to af de mest populære spil – det SuperLotto og Scratchers billetter.

Lotteri Bidrag til uddannelse
Lotteriet mandat i California Stats Lotteri loven er at yde supplerende finansiering til Californien offentlig uddannelse på alle niveauer fra børnehave gennem University of California plus flere specialiserede skoler. Målet med Lotteriet har været at arbejde for at opfylde behovene for uddannelse via finansiering ved væksten i salget. Alle dele af den offentlige skoler modtager samme per elev finansieringsniveau fra Lotteriet baseret på det gennemsnitlige daglige fremmøde af elever i hver skole distrikt.

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book