Colorado – Lotto

I 1982 godkendte staten Colorado loven om at gennemføre en stats-overvåget lotteri. Lovforslaget skabte Colorado Lotteriet som en afdeling af staten Colorado, med en direktør, der udpeges af den administrerende direktør for Institut for Indtægt.
Offentlig støtte
Colorado Lotteri behandler sit Image som en vare. I dag anerkender Colorado Lotteri, at en virksomheds succes er bundet til sociale spørgsmål, og at en social vision skal formuleres sammen med erhvervslivet vision. Lotteriet sociale vision omfatter arbejder med sikkerhed og integritet. Spillere skal tro de penge genereret af Lotteri går til et højere formål, og at de nyder godt af dette formål.

Uafhængige undersøgelser for at vurdere Lotteriet image udføres mindst én gang om året. Den seneste undersøgelse udført i april 2004 af en uafhængig kontrahent, Howell Research Group i Denver, fandt, at 84 procent af de adspurgte gik ind for Lottery.

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book