Finland – Viking Lotto

1. Viking Lotto er flere af de forskellige lande en fælles række spilfirmaer spiller på, at værdien af de seks (6) tal, og to (2) det ekstra antal af otteogfyrre (48) cifre. Hertil kommer, at værdien af et (1) Antallet af otteogfyrre (48) numre kaldes. Lucky nummer.

2. Viking Lottoon bidrage til online-systemet. Information er online gaming system, enten online eller via terminalen sig selv som en service (ulykke) telefon, pc eller tilsvarende, gennem den tekniske anvendelse.

3. Slået og Betting Ltd’s (selskabs) spil mellem aftalen træder i kraft, når spillet er betalt, og online gaming system, har de data blevet overført til selskabets Information Information officielle tilsynsmyndigheder.

4. Online-systemet er defineret af spil-systemer, spil, varigheder og gebyrer.

5. Online gambling kan ske for mig eller meddelt af online gaming system arpomilla oplysninger om de såkaldte hurtigt spil eller spil data, der indeholder pelikupongilla.

6. Viking Lotto kan også spille det system eller spillet vinder.

Systemet er pelaamismuoto, hvor det samme spil er spillet i mere end én række. Den maksimale størrelse af systemet er defineret i online-systemet.

Rake er pelaamismuoto med det samme spil er spillet i mere end én række. Det har spillet i færre rækker end den tilsvarende ordning i spillet. Haravaan deltage i rækkerne er defineret i online-systemet.

Hver række af spillet, der er medtaget i systemet eller haravaan, er en uafhængig væddemål.

7. En spiller kan deltage i 2:59 (1-3), fem (5) eller ti (10) på hinanden følgende træk. Viking Lotto kan spilles af selvbetjening (uheld), men også på ubestemt tid som den såkaldte ikipelinä.

8. Online system til at udskrive information lagret i afspillerens spil, der indeholder en kupon.

9. Pelitositteesta fra lotteriet / Sweepstakes, der deltager i spillet.

10. Skal sammenholdes med online gaming system udskrevne dokument og indholdet af de bemærkninger, straks spille opstod.

11. Self-Service (ulykke) ikke udskrive pelitositetta mig. Self-Service (ulykke), spilleren accepterer spillet, før den overføres til online-systemet. Ændring af spillet, så er det ikke muligt.

12. Self-Service (ulykke), har spilleren mulighed for at modtage et års tid til at spille særskilt på anmodning fra Information udflugter, der er gemt i virksomhedens informationssystem.

13. Self-Service (uheld) accepteres online gaming system, forudsat at betalingen er gennemført spillet en spillers konto eller bankkonto.

14. Online spil datatransmission ordning med officiel information systemadministratorer.

15. Spillet træder i kraft, dog kun hvis spillet er gemt on-line system og administratorerne af formelle oplysninger, før tegningen er begyndt.

Selskabet returnerede en satsning, et spil kontrakt, som ikke er trådt i kraft. Spillet vendte tilbage til Panos enten selvbetjening gaming (ulykke) mod selskabets konto til et spil, at spillerens bank i forbindelse med gambling eller spil konto eller anmode om online-system modtage et trykt pelitositetta.

16. Selskabet har ret til at riskienhallinnallisista grunde til at nægte at acceptere alle eller en del af spil.

Lotteri II

17. Viking Lotto Konkurrencer spillet er gennemført ved udgangen af perioden fra slutningen, en dedikeret lotteri maskine. Viking Lotto Lotteri køre-betting virksomheder har underskrevet en samarbejdsaftale vælger betting selskab. Der er altid en repræsentant for den lokale tilsynsmyndighed.

18. Hvis konkurrencer ikke er muligt lotteri udstyr, de løber den lokale kontrolmyndighed repræsentant nostoarvontana tilsyn.

19. Mekanisk tegning af tilfældige tal skal tages i betragtning ved projektlederen har bekræftet det.

III KATEGORIER af overskud og overskudsdeling

20. Viking Lotto vindende kategorier er:

1. vindende klasse seks (6) korrekt.
2. profit kategori fem (5) og det ekstra antal korrekt.
3. profit kategori fem (5) korrekt.
4. profit kategori fire (4) korrekt.
5. vindende kategori tre (3) korrekt.

21. Viking Lotto 1 vindende klasse deltager i et fælles spiludbydere. Denne klasse består af sejr på en sådan måde, at hver af de betting selskab at gennemføre fælles 1 overskud på EUR 0,04 for hver kategori spillet på et gitter.

22. Derudover skal alle Lucky Number, en pot lavet af EUR 0,024 spillet på et gitter. De er runder, der ramte den heldige nummer er også en fuldt udbygget profit nummer, den akkumulerede antal Formue-puljen er fordelt mellem seks (6) korrekt mellem resultaterne.

23. Andre kategorier af fortjeneste distributioner baseret på et spil i Finland dannet kierroskohtaiseen omsætning.

24. Fælles overskudsdeling klasse beløb er fordelt ligeligt mellem seks (6) korrekt mellem resultaterne. Det resterende beløb fordeles kierroskohtaisesta overskudsdeling mellem følgende kategorier:

5 og en yderligere 8,5% af antallet af korrekt
5 korrekt 10,5%
4 korrekt 15,0%
3 66,0% korrekte.

25. Hvis en eller flere runder i træk ikke har nogen seks (6) korrekt resultat, første klasse overskudsdeling beløb er overført fra disse runder i sin helhed for distribution 1 profit kategori i næste runde, som kan findes i seks (6) korrekt resultat.

26. Hvis en eller flere på hinanden følgende runder af lykke kode ikke falder på en fuld gevinst nummer, Lucky Number pot akkumulerede midler vil blive overført i sin helhed til distribution i næste runde, en heldig nummer falder en fuld gevinst og nummer seks (6) korrekte resultat er fundet.

27. Hvis koden af Lykke kommer som en fuldstændig cifret sejr i en runde, hvor seks rigtige resultat ikke kan findes, antallet af formue-pot akkumulerede midler vil blive overført i sin helhed til distribution i næste runde, en heldig nummer falder en fuld gevinst og nummer seks (6) korrekte resultat er fundet.

28. Hvis du vinder overklassen er beregningsmæssigt et mindre overskud end en lavere, er kombineret med disse overskudsdeling beløb og kategorier af udbytte, der udloddes i lige store rater i hver kategori vinder.

29. Hvis denne profit ikke eksisterer en non-profit kategori, skal tildelingen beløb overføres til næste lavere profit kategori.

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book