Florida – Lotto

I 1986 godkendte Florida vælgere et lotteri gennem en forfatningsændring, der udstedes af en to-til-en margin, der ville bruge sin provenuet til at forbedre den offentlige uddannelse i Florida. Guvernør Bob Martinez og Florida lovgivende etableret Florida Lotteriet med den mission at maksimere indtægterne til uddannelse at lade befolkningen i Florida at drage fordel af betydelige yderligere midler og give den bedste lotterispil rådighed. Over den 21-årige historie i Florida Lotteriet har begge mål er nået.

Drevet af den lovgivende mandat for billetter til at gå på salg af 18 januar 1988, for lotteriets start-up var et år med dynamisk aktivitet. Rebecca Paul blev ansat som Lotteriets første permanente sekretær og den 12. januar 1988, begyndte Florida Lotteriet salget af sin allerførste spil – seks dage før tidsplanen.

A $ 1 Scratch-Off, var lotteriets første spil, Millionaire, oversteg 95 millioner dollars i salget – som var en lotteri industri rekord. Millionær var så vellykket, at på blot 17 dage var Lotteri i stand til at tilbagebetale den oprindelige start penge lånt fra statens almindelige indtægter på 15,5 millioner dollars plus renter.

For lotteriets portefølje af Scratch-Off spil er også vokset gennem årene til at tilbyde spillere et utal af temaer med en bred vifte af instant præmier. Millioner af Scratch-Off spillere har indsamlet priser fra gratis billetter, merchandise eller pengepræmier på op til $ 100.000 om året for livet. Spillerne har nu mange underholdningsmuligheder tilbyder noget til intriger alle spillere. Lotteriet’s Scratch-Off spil omfatter valg af billetter, der nu spænder fra $ 1 til $ 30. På mere end 13.000 detailhandlere over hele Florida, kan spillerne hele tiden vælge mellem et bredt sortiment af op til 50 forskellige Scratch-Off spil på en gang. Florida Lottery spil har leveret, hvad der var blevet lovet til spillere … “Flere og større præmier.”

Som Florida Lotteriet er vokset til en industri leder, er det stadig en pålidelig kilde til undervisning i Florida. Mere end en $ 1 mia hvert af de sidste seks regnskabsår har nydt Florida studerende og skoler, der repræsenterer omkring fem procent af statens samlede uddannelse budget. Mens Lotteri aldrig var hensigten at fuldt finansiere Florida’s uddannelsessystem, Lotteriet bidrag er vidtrækkende og afgørende at sikre den fremtidige succes af studerende i Florida. Pre-børnehave projekter har direkte påvirket de yngste Florida borgere, mens tusinder af K-12 studerende høste fordelene af Lotteriet dollars hver skoledag. Tusindvis af lyse sind har fulgt, der tilbydes af Florida’s Bright Futures Scholarship Program og andre studerende økonomisk støtte til at fortsætte muligheder for videregående uddannelse på statens universiteter og community colleges. Disse institutioner for videregående uddannelse selv har nydt godt af mere end 4.900 millioner dollars at hjælpe med at holde dem kørende og billigt at Florida studerende.

Derudover har Lotteri dollars finansieret skole Anerkendelse og Merit Programmer til forbedring af skoler, og har endda bidraget til at skabe og renovere 780 skoler gennem Klasseværelser første og klasseværelser for børne-programmer. I alt har Florida’s skoler og studerende modtog mere end 21 milliarder dollars i lotteriet overskud, herunder mere end en million Bright Futures stipendier, som er fuldt finansieret af Florida Lottery.

Gennem årene har Lotteri blevet en del af den meget struktur i Florida, virkelig påvirker livet for alle Floridians og give beboerne en grund til at tro deres drømme kan gå i opfyldelse, når millioner regelmæssigt nyde “vand-køler drømt” med familie og venner om, hvad de ville gøre, hvis de vandt den store jackpot. I dag millioner fortsat vise deres støtte ved at købe næsten 4 milliarder dollars i lotteriet produkter om året.

Uanset om de er vindere, der har indsamlet millioner dollar Lotteriets præmier, eller en af de mange, der er i stand til at følge deres drømme ved at få en bedre uddannelse med hjælp fra Lotteriet dollars, alle Florida beboere glæde og gavn af Florida Lotteri. Med protektion af sine spillere, ved indvielsen af dens detailhandlere og ansatte, og en state-of-the-art gaming system vil Florida Lotteriet fortsat sikre, at spillerne får de bedste spil i branchen, og at overskuddet fortsat generere endnu større bidrag til uddannelse i staten. De bedste år er endnu ikke kommet!

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book