Irland – Lotto

Uanset om du spiller som en gruppe på kontoret, med din familie, i din sportsklub eller bare ned pubben, det er altid mere spændende at spille sammen. Jo flere linier din gruppe køber, jo mere indtastninger, du har i hvert spil – og flere chancer har du for at vinde!

Lotto syndikat spil er meget populært i hjem og arbejdspladser i hele Irland. Mange mennesker har deres egen Lotto numre og er også på lang sigt er medlemmer af syndikatet grupper.

Den største nogensinde Lotto jackpot til dato blev vundet af en 16 medlemslande arbejde syndikat fra Dan Morrisseys i Carlow der delte en massiv 18.963.441 €. Den største syndikat for at vinde Lotto var Confey GAA syndikatet i County Kildare, 291 medlemmer vandt € 205.520 i august 2004.

Her er nogle vigtige punkter at huske på, når du kører et syndikat:

* Tjek altid din syndikat’s numre omhyggeligt. Tal kan tjekkes på dette websted efter hver trækning. Du kan også tjekke dine billetter direkte ved hjælp af in-store billet kontrollør på en National Lottery agent.

* Hold styr på dine syndikere’s vindere og betalinger. Just in case situationen opstår, er det en god ide at beslutte, og lade alle vide, hvad du vil gøre, hvis et af medlemmerne af gruppen ikke kan betale for en bestemt draw.

* Generer et syndikat aftale på forhånd for at undgå tvister, efter at du har vundet.

* Hold kommunikationen med alle medlemmer i syndikatet. .. Det er vigtigt at holde alle i de involverede gruppe og motiverede. Du kan gøre dette ved at kommunikere regelmæssigt med dine medlemmer til at fremme deres deltagelse.

* Vigtigst er det, husk at spille …… det kunne være dig …. alle jer!

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book