Italien – SuperEnalotto

SuperEnalottoThe Superenalotto er det nationale lotteri i Italien. Super Enalotto jackpots er ofte nogle af de største i Europa. Med en rekord jackpot på 142 millioner euro vandt i 2009.

Den oprindelige version af Superenalotto spillet blev indført for mere end 50 år siden. I 1997 den italienske finansministerium udstedte et dekret om tilladelse til nye, enklere og mere tiltrækkende formel. Superenalotto, en spiller skal gætte, i vilkårlig rækkefølge, de første seks numre hentet fra lotteriet hjul. Til præmiering af de “6″ og “5 +1″, der ikke vindes, ophobet i jackpot i seks efterfølgende uger.

Hot Lotto er et sjovt og nemt spil baseret på tal. For at spille skal du blot vælge mindst to kombinationer, der hver består af seks tal mellem 1 og 90.

Hvis du ønsker, kan du også markere indstillingen SuperStar, det tal mellem 1 og 90, som du eller du kan vælge randomiseres på tidspunktet for valideringen.

SuperStar giver dig mulighed for at formere de gevinster af 5, 4 og 3, Hot Lotto og vinder med 2, 1 og nul. Hvis du laver en 6 eller en 5 + centre og antallet SuperStar, vinder du en bonus millionær. Også spille SuperStar, lodtrækningen om præmier, instant tildelt på tidspunktet for valideringen.

Du kan spille hver eneste dag i ugen: lodtrækningen finder sted på tirsdage, torsdage og lørdage.

Superenalotto SuperStar er online, kan du ikke kun spille på salgssteder i området, men også via internettet fra dit komfortable hjem! For at spille skal du være 18 år.

At spille online er nemt, hurtigt og sikkert. Hvad venter du på? Spil nu online Superenalotto SuperStar!

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book