Sverige – Lotto

Lotto

Lotto er et spil, hvor man skal ramme syv numre af 35.  Er du den eneste der få alle syv numre, er du garanteret mindst en million skr i overskud.

Sådan spiller
Hvis der ikke er nogen vinder med syv rigtige i en spin og bliv jackpot præmiepuljen flyttet til næste Lotto trækning.  Har ingen syv rigtige der, flyttet jackpoten igen indtil der kommer en vinder.
Efter lodtrækningen af de syv faktiske fortjeneste numre hver af de fire såkaldte supplerende numre. Har du seks af de faktiske fortjeneste numre og en ekstra kode, får du i gruppe 6 +1 højre. Hver linje koster tre per spin og du kan vælge, om de vil deltage i et eller begge Lotto Lotto Lotto 1 og 2 (ikke færdig spil), og hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen for onsdag Lotto, lørdag Lotto, eller begge dele. Begge spins udsendes. Vil du spille med Agent, skal du indsende mindst to spil. Om lørdagen. Faktiske spil billet koster tre kroner, hvis du vælger at spille med din agent

Spil Færdig spil
Hvis du ønsker at spille hurtigt og enkelt spil er færdig. Vælg mellem Little Lotto og Big Lotto. Little Lotto består af fem linjer i Lotto og en række på Joker og koster SEK 40. Big Lotto indeholder 15 linier Lotto og en række Joker og koster 100 SEK.

Game Systems
Game System giver dig mulighed for at spille en større antal linjer uden at skulle fylde kupon med enkle linier. Du vælger en af fem system størrelser lige fra otte op til 792 gaming område. Du kan enten udfylde dine numre selv, eller lade computeren tilfældigt udvalgt en række HuxFlux. Du vælge om du ønsker at deltage i én eller begge Lotto Lotto Lotto og en anden Når du er tilfreds med dit spil, skal du klikke på løn.

Dream Fortjeneste
Alle der spiller Lotto og spiller desuden Jokeren i mindst ti kroner i kapløbet om drømmen i live. Dream præmien er Sveriges største gaming overskud glem ikke at tjekke Joker!

Top Spil
Top Lege i Lotto er 17:15 om onsdagen og lørdagen på 17:45. Spillet åbner op igen kort efter lodtrækningen i TV4 er færdig. Ønsker du at annullere dine spil, så du kan gøre det på den dag, hvor spillet blev kun op til fem minutter af top spil. Afbestilling skal ske i samme terminal som spillet blev lavet.

Start år: 1980

Pris: Fra SEK 3

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book