Washington – Lotto

Lovgivning skabe Washingtons Lotteri blev undertegnet den 16. juli 1982, ved guvernør John Spellman. Når dette lovforslag (House Bill nr. 1251, at støtte oprettelsen af et lotteri for staten Washington) først kom før den lovgivende, den var en tid med recession både i staten Washington, og i virkeligheden over store dele af landet. Fordi der var et stort behov for finansiering på mange områder, var den lovgivende tilbageholdende med at videregive eventuelle lovforslag, der ville afsætte Lotteri midler udelukkende til undervisning. Derfor blev Washingtons Lotteri skabt til at give indtægter til staten General Fund, som støtter skoler, menneskelige tjenester programmer, naturressourcer og offentlige programmer.

I november 2000 vælgere, der er godkendt initiativet Foranstaltning 728 omdirigere Lotteri indtægter bidrag fra staten General fonden til Student Achievement fonden og Uddannelse Byggeri fonden. I-728 hedder det, at efter 1. juli 2004, alle Lotteri indtægter til uddannelse vil blive dirigeret til uddannelse Construction fonden. Uddannelse Byggeri dollars bruges til vedligeholdelse og reparation af højere læreanstalter og til at bygge, ombygge og renovere K-12 skoler.

Så hvorfor den forvirring? Lovgivning indført mellem 1973 og 1982 i enten staten Senatet eller tilstand Repræsentanternes Hus foreslåede tilegne Lotteri indtægter til statslige institutioner, transport, fælles skoler, særlige afgift relief og by og amt regering.

I 1973 Lotteri forslag indført i staten Washington lovgivende ville have brugt de penge til at forbedre de statslige institutioner for mentalt syge og udviklingshæmmede handicappede.

En 1974 måle afsat 40 procent af provenuet til det almindelige budget, enten for støtte til uddannelse eller statslige institutioner. En 1974 lovforslag, der er godkendt af lovgiver, men vetoet af Guvernøren, krævede, at Lotteri indtægter skal anvendes til særlige afgift relief.

I 1975, snævert staten Senatet besejrede en Lotteriet lovforslag, men godkendte en anden har foreslået at spørge vælgerne til at træffe beslutning om en Lotteriet. Foranstaltningen døde i Repræsentanternes Hus.

En 1978 Lotteri lovforslag, udbyttet fra, som vil støtte by og amt regeringen, døde i udvalget. Et initiativ indgivet i 1978 opfordrede til oprettelse af en statslig instans til at drive et statslotteriet og kasinoer. Sponsor hævdede halvdelen af de penge ville gå til uddannelse. Underskrifter blev aldrig fremsendt til Secretary of State’s kontor.

A 1979 Lotteri lovforslag fordeling 40 procent af provenuet til de lokale regeringer døde i Parlamentet. Af 1981 lovforslag, en del af en “skat egenkapital” pakke, ville have givet statens andel til den fælles skoler.

I marts 1982 et hus udvalg godkendt et lovforslag, der giver lotteri penge til fælles skoler. Lovforslaget udløb i Senatet.

Lovgivning skabe Washingtons Lotteri blev godkendt af Parlamentet den 30. juni, 1982, under en særlig samling kaldet til at beskæftige sig med et forventet 253 millioner dollars budgetunderskud. Lovforslaget krævede, at staten General Fund modtage statens andel af indtægterne.

Foranstaltninger til at afsætte statens andel af Lotteri indtægter til de fælles skoler blev indført, men ikke godkendt i løbet af adskillige lovgivningsmæssige samlinger i 1990′erne. På tirsdag godkendte November 7, 2000, Washington vælgere I-728, også kendt og nævnt som K-12 2000 Student Achievement Act, der omdirigeres Lotteri indtægter bidrag fra staten General fonden til uddannelse fonde begynder 1 juli, 2001.

Den 3. april 2002 underskrev guvernør Gary Locke lovgivning, der er tilladt Washingtons Lotteri til at tilslutte sig multistate lotteriet Mega Millions effektiv juni 2002. Profit fra alle Lotterispil skal være til gavn uddannelse op til det niveau på 102 millioner dollars årligt. Når 102 millioner dollars bidrag niveau for uddannelse er nået, yderligere nettoindtægter fra Mega Millions vil gavne det almindelige budget, mens andre Lotterispil fortsat nyde uddannelse. Fra 1. juli 2004 til 1 Juli 2009, tildelt alle Lotteri nettoindtægter uddannelse blev sendt til uddannelse Construction fonden til at opbygge, renovere og ombygge skoler i hele Washington State.

I 2009 oplevede situationen en af de mest udfordrende og vanskelige lovgivningsmæssige sessioner tvinge guvernøren og den lovgivende til at træffe svære beslutninger om at udfylde et 9 milliarder dollar statsbudgettet hul. En af disse beslutninger var at omdirigere Lotteri dollars for uddannelse samt den økonomiske udvikling bidrag til den almindelige fond til støtte for en lang række vigtige statslige programmer, herunder uddannelse. Den 1. juli 2009 blev Lotteri midler omdirigeres fra Uddannelse Byggeri fonden til det almindelige budget for 2.009-11 toårige. Også i 2009 den lovgivende godkendt salget af den multi-state spil Powerball til kø i Washingtons Lottery produkter.

Mens Uddannelse Byggeri fonden er blevet Lottery største støttemodtager har Lotteri blevet rettet af lovgiver til at foretage små, men vigtige bidrag til stadion finansiering og problemer med spil forebyggelse og behandling.

Dette er en reklame for Time-book.dk som er danmarks nye frisør booking portal.

Frisør Frisørsalon Frisure frisør lyngby frisør århus frisør Østerbro frisør københavn frisør booking frisør bookingsystem Frisørtid Bookingsystem Booking
Time Book